Hoe wij werken

Inside Stories is van vele markten thuis. Er is veel mogelijk van een complete renovatie, verbouwing of inrichting tot simpelweg een ontwerp of advies voor een klein gedeelte van uw huis.

Omdat elk project uniek is wordt er altijd eerst een afspraak ingepland om elkaar te leren kennen en de wensen en dromen van de klant te bespreken. Dan blijkt ook of er een match is in stijl en op persoonlijk vlak. Als er besloten wordt om samen aan de slag te gaan wordt er een persoonlijk plan uitgewerkt waarin precies op de behoefte van de klant wordt ingegaan.

Inside Stories kan het volgende bieden:

Interieur ontwerp:  Interieurplan, indelingsplan, 3D-tekeningen, renders, moodboard, kleurenplan, lichtplan, gordijnen, styling en decoratie

Interieurbouw:  Maatwerk keukens, badkamers, meubelen en kasten

Verbouwingen: Bouwbegeleiding, verbouwingsvoorstellen, indelingsvoorstel, plattegronden, 3D tekeningen, elektraplan, en projectmanagement

Verkoop en advies: Gordijn- en meubelstoffen, behang, vloerkleden, verlichting, banken, fauteuils, tafels, eetkamerstoelen etc.

Inside Stories heeft nauwe contacten met een selecte groep van vakmensen zoals schilders, behangers, meubelstoffeerders, meubelmakers en gordijnenateliers die naar wens ingezet kunnen worden bij uw project.

Wij werken samen met architecten en aannemers en dragen zorg voor een optimale samenwerking en begeleiding bij een verbouwing. Daarmee streven wij naar het volledig ‘ontzorgen’ van onze klanten.

Voorbeeld digitaal interieurplan:

Voorbeeld realistische tekening (render) tekeningen

Back to top